30 Temmuz 2009 Perşembe

Gene HPV – Rahim ağzı kanseri –başlangıç seviyesi


Moralim çok bozuk,dokunsalar ağlayacağım,hatta öğlenden bu saate kadar bol miktarda ağladım da….

Bloğu takip edenler bilirler 8-9 ay önce Rahim ağzı kanseri başlangıç seviyesinde olduğumu öğrenip,önce kesin öleceğime sonra da bu seviyedeyken ölmemin imkansızlığına ikna olup ,uzun soluklu bir tedavi atlatmıştım.

Atlatmamışım….Bu gün hastalığımın tekrar ettiğini öğrendim.Belki bu konuyla ilgili daha sonra uzun uzun yazarım ama şimdi değil.Şu an hiç o bilgi verici,nasihat edici mektuplarımdan birini evrene yollayabilecek halde değilim.Ama bir an evvel bu ruh halinden kurtulmam gerek ona eminim.Belki yarın…..

Aslında bloğa bu yazıyı eklemek konusunda da tereddütlerim var.Çünkü geçen sefer abuk sabuk ve kırıcı yorumlar gelmişti yakın çevremden…Gene de en azından şu aşıyı birkaç kadına daha vurdurabilme şansını göz önüne alarak yazacağım..Örnek teşkil eder belki…

Ama şimdi değil..Gücüm yok…

13 yorum:

UykusuZ dedi ki...

Yüksek moral, ve hep güleceksin. Bu hastalığı vs hiiiç düşünmiceksin. Hergün mutlu bir şekilde kalkıp bugün çook güzelim ve harika hissediyorum diye kalkacaksın yataktan, ve hiçbirşeyi dert etmiceksin anlaştık mı?

Aksigibi dedi ki...

Uykusuz tedaviyi yazmış zaten.
Bizi gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.
Geçmiş olsun.
bol gülücükler diliyorum.

Yazmak Keyiftir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

herşey insanlar için.. sen böyle bir durumda da başkalarını düşünüyorsun, bu da ne kadar sevgi dolu olduğunun göstergesi.. kendini yıpratma, inşallah herşey yoluna girer biran önce bizler de duacıyız.. geçmiş olsun, yarın daha iyi olacak.. en azından burdaki sinerjiyle inanıyorum ben..

öykü dedi ki...

Basakcım
en basında yakalamıs olman cok cıddı buyuk bı sans..
kesınlıkle
tedavı olacaksın
ve bu tedavının en buyuk parcası
senın tutumun
ıyı olacagına ınanacaksın olumlu bakacaksın
Sakın ola umutsuz dusunme
bu tur seylerde en basta moral onemlı
ve ıkıncı onemlı sey basında yakalanmıs olması..
Sen
bunun ustesınden gelecek kadar guclu bı kızsın sana ınanıyorum
bugun yatagından kalk ve ıyı olacagına ınan
cunku oyle olacak
sevgılerımle tatlı kız

Başak BAŞOL dedi ki...

Canım Ailem,

Hepinize sakınmadan gösterdiğiniz sevgiden ötürü çok teşekkür ederim.Benim için endişelenmeyin.Hepinizin kafasında hastalığımla ilgili soru işaretleri var biliyorum.Bu akşam kendimi hazır hissedersem bununla ilgili uzun uzun yazacağım.

Böyle durumlarda yengeçliğim tutuyor işte.Kapılarımı kapatıyorum,kalelerimi örüyorum.Konuşasım gelmiyor.Yalnız iç sesim kalıyor ki onuda siz duyamıyorsunuz.

Beni affedin o yüzden,kimseyi kırmak üzmek istemem.Tuhaf hareketlerim olursa şimdiden özür dilerim...

Hepinizi çok seviyorum.

Sevgiyle Kalın..

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

Başakçım dediğin gibi erken teşhis ve erken tedavi sayesinde herkese örnek olacak bir durum sergileyeceğin konusunda sana güvenim sonsuz :) her konuda senden yardımını asla esirgemeyecek bu kadar sevenin varken umutsuz ve mutsuz olmak gibi bir lüksün olduğunu düşünmüyorum... herşey iyi olacak :)

Başak BAŞOL dedi ki...

Bedardemciğim,

İyi niyetlerin için sonsuz teşekkürler.Keşke şimdi ,şuan olmasaydı diyorum ama hayat bizim zamanlamamıza uymuyor işte...

Sevgiyle Kalasın...

Adsız dedi ki...

merhaba neşeli gülen güleç kız.
merhaba asi inatcı ve fettan kız.

yukarıdaki yorumlar ve verilen reçete gayet iyi .
uygulaki iyleşesin. uygulaki sevenlerin le uzun bir ömür geçiresin.

Başak BAŞOL dedi ki...

Adsız,

Gizemli olmayı tercih etmenizi bir yere kadar anlayabilirim.Lakin hakkım da nasıl fikir sahibi olabiliyorsunuz ve böyle fütursuzca yazabiliyorsunuz onu anlayamıyorum.

Ama beni gerçekte tanımadığınız çok bariz belli.Ben kim Fettanlık kim...

Gene de iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..

osmanyalciner dedi ki...

herkes kendi için yaşayıp, kendi için öldüğü gibi kendi yerine hastalanıyor. moralli olmaya çalış,ne söylesek bir yere kadar.. bir kader var ve bunula birlikte bir de iraden kadar yolunu çizebilirsin.geçmiş olsun şifa dilerim.

Serhat dedi ki...

Geçmiş olsun, psikolojik galibiyetin her hastalıkta (grip dahil) öncelikli olduğunu biliyorsundur zaten. Daha çok uzun yıllar yazılarını okuyacağımızdan eminim. Mutlu günler

Başak BAŞOL dedi ki...

Serhat Bey,

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Sizlerin desteği ve bir an için yalnız bırakmaması bana bu hastalığı yenmekte en büyük yardımcı.

İyi ki varsınız...

Sevgiyle Kalın...

SAYAÇ

Sitenizesayac.com