22 Temmuz 2009 Çarşamba

Özledim seni ama ya Sen???


Sevgilim’e

Uzaktasın benden,bu beşinci gün…Öyle alışmışım ki varlığına,pazartesi akşamı iş çıkışı evlerimin yollarını şaşırdım.Sana gelecektim,son anda kırdım direksiyonu doğru yöne.

Sonra uykularım bölük pörçük,o erkenden uykusu gelen kız ben değilim sanki.Bilirsin hiç sevmem sensiz uyumayı.Geceleri yatmamak için binbir bahanem var şimdi.

Akşam yedi de telefon çalacak,ben gelmek üzereyim,ne yiyeceğiz bu akşam diye soracaksın diye bekliyorum ama telefon çalmıyor ,sen sormuyorsun aşkım.

Ne iş yerinde ki didişmelerini,ne benim bitmeyen dertlerimi dinleyecek kimse yok.Yeni çektiğim fotoğraflar öyle öksüz sen gel de bak diye bekliyorlar.İşe gitmeye bile bahanem yok,akşam olunca seni göremeyeceğimi bilirken hiç istemiyor canım çalışmak.

Yani anlayacağın ben burada sensiz öksüz ,sensiz yetim,sensiz kimsesiz,tatsız ,tuzsuz bir insanım.Yavan kaldım.

Az önce mesaj yolladım sana,sensiz bu geceler hiç çekilmiyor,özledim diye…

Cevap gelmedi……!

Ama ya sen sevgilim,bensizken beni özlüyor musun,durduk yere kokum geliyor mu burnuna,uyku uyumak senin içinde zor mu bensiz.Benle konuşmayı özledin mi?Beni özledin mi sevgilim?

Benim cevaplarını bilmediğim sorularım var sende,bir türlü aşamadığım,üstesinden gelemediğim,sebebini bilmediğim,gizli,gözle görülmez bir boşluk var sanki aramızda.Bazen öyle korkuyorum ki,bir gün gelip gideceksin diye,tüm bunlar meğer bir aldatmacadan ibaretmiş diye.

Neden bu kadar pahalı sevgi sözcüklerin bana karşı,duyamayacak mıyım hiç senden beni sevdiğini,oysa dünya üzerinde beni en mutlu edecek şey senden duyacağım iki kelime;

‘Seni Seviyorum’

Söylenmedikten sonra hissedilene neye yarar ki yürekte ki sevgi!!!

Seni Seviyorum Sevgilim….

11 yorum:

UykusuZ dedi ki...

Ne güzel yazmışsın Başak, çok hoşuma gitti

Yazmak Keyiftir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ben sevgilinin yerinde olsam buraya yazmanı istemezdim. bence sen bunları defterine yazmaya devam et.
benim nacizane görüşüm bu tabi.. :)

Başak BAŞOL dedi ki...

Teşekkür Ederim Uykusuzcuğum...

Sevgiyle Kal...

Başak BAŞOL dedi ki...

Ali Bey,

Sizin yazılarınızın yanında benimkiler liseli günlüğü...

Asıl sorun gerçeğin ne olduğunu bilmemek.Yani bilirsiniz biz kadınlar bazen sırf sorun yaratmak için takılırız bir şeylere...

Yoksa ben fırtınalarada,sonrasına da hazırım...

Yok bu yalan oldu ,hiç te hazır değilim...

Sevgiyle Kalın...

Başak BAŞOL dedi ki...

İsminiz olmadığı için size hitap edemiyorum...Sizden ricam bloğumu biraz daha dikkatli okumanız.O zaman bu blog nasıl oluştu,fikir nerden çıktı ve neden tüm bunlar burada yazılıyor daha net anlayabilirsiniz.Eğer dediğiniz gibi yapsaydım bu yazıların hiç biri hatta Sahibine Mektuplarda olmazdı.

Gene de yorum için teşekkür ederim.

osmanyalciner dedi ki...

kafkanın "milenaya mektuplar "kitabını okumalısınız. bir bölüm oradan,

sevgili bayan milena’ya,
size önce prag’dan, ardından da meran’dan yazdığım kısacık mektuplarıma kesinlikle cevap beklemiyordum. umduğum gibi karşılık yazmadınız da sevinmem gerek. sessiz kaldığımız her gün iyi olduğumuzun işaretidir. bu yüzden sevinmem gerek ki, iyi olduğunuzu bildiğim için..
yarım kalmış bir düş gibi. önümden geçip gidiyorsunuz. masalar, sandalyeler, geçtiğimiz yer, hatta elbiseniz bile gözümün önünde. yüzünüzün, ayrıntılarını çıkaramıyorum. kötü bir yarım düş olsa gerek bu. çok ilginç, hem de çok..
En çok seni seviyorum diyorum ama gerçek sevgi bu değil sanırım, sen bir bıçaksın, ben de durmadan içimi deşiyorum o bıçakla dersem, gerçek sevgiyi anlatmış olurum belki...

Başak BAŞOL dedi ki...

Merhabalar Osman Bey,
Öncelikle hoş geldiniz,yorum için teşekkürler.

Kitabı en kısa sürede okumaya çalışacağım.Ancak aşkın bin bir türlü hali var ve bizim sadece imkansız olanlara aşk dememiz kendimize karşı insafsızlık bence.Blogtaki eski yazıları okursanız eğer göreceksiniz ki benzer şeyleri yaşadım ve onsuzluğa rağmen onu sevmenin nasıl bir şey olduğunu da iyi bilmekteyim.

Ama birde şu yönden bakın derim ben ;zaten bize biçilen kısacık ömür de birde mutluluğun peşinden koşma şansı varken ,mutluluğa bir isim verip,ruhumuzu yaralamak niye?

Sevgiyle Kalın..

Not:Dilerim kalbiniz hep karşılığı olan aşklar için çarpsın

osmanyalciner dedi ki...

Sürekli bir şeyleri mesele haline getirmemek lazım, hayatı sadeleştirmek lazım.umudu korumak lazım.Kitap okumak insana yalnız olmadığını hatırlatıyor.Huzur sakinleşmektir,orta yolu bulmaktır.İnsanın manik depresif hali taşıması zordur. İbadet,okumak ve güzel düşünmek benim huzur anlayışım için şart.

Bu da Halil Cibrandan,

Sevgili Bayan Ziyade, bir yanıt veya bir mektup almadığım sessiz aylar boyunca pek çok konu hakkında düşündüm ancak vefasız olduğunuz aklımın ucundan bile geçmemişti. Ama şimdi ruhunuzdaki vefasızlığı itiraf ettiniz, sanıyorum ki size inanmam doğru ve yerinde olacaktır, çünkü söylediğiniz her kelimeye inanıyorum!..

Halil Cibran (aşk mektupları)

Başak BAŞOL dedi ki...

Ellerinize sağlık!

Ama bence bu yazdıklarınızı bir blog ile hepimizle paylaşmalısınız.

Bu arada sizi Sahibine Mektuplara getiren 'mektuplar' mı oldu?

Sevgiyle KALIN,

osmanyalciner dedi ki...

bir blog olabilir.
okuma sitesinde gördüm sahibine mektupları. bütün yazdıklarınızı da okuyamadım iyi bir okuyucu değilim, hikayenizi de çok net değil kısmen biliyorum. sanırım bütün yazıları okuyamam.

SAYAÇ

Sitenizesayac.com