13 Temmuz 2011 Çarşamba

Başak Başol Photography :)))


Dındırıdııııınnnnn!!!

Evet efendim,sonunda kendimde bu cesareti buldum.Ve sizlere açılmaya karar verdim.Karşınızda ;


Takip edenler bilirler bu kız çok uzun süredir fotoğrafa sevdalıdır.Ne zaman canı sıkılsa alır başını ,çeker fotoğrafını...İşler yolunda gitmeyip işsiz kalınca (bu konuyu daha sonra uzun uzun yazacağım) dedi ki kendine neden çok sevdiğim hobim aynı zamanda geçim kaynağımda olmasın.

Bu düşüncelerle önümüzde ki hafta Türkiye'nin önemli fotoğrafçılarından Muammer Yanmaz'dan yani nam-ı değer Ali Baba'dan Harami diplomasını alıyor.Daha geniş bilgi için 40haramiler.com

Amacım Doğum &Düğün fotoğrafçısı olabilmek .Şimdilik sahip olduğum ekipmanlardan dolayı doğum fotoğraflarınıza talibim....İşte bu amaçla yeni bloğumu beğenilerinize sunmaktayım...:)

Sevgiyle Kalın...

6 yorum:

beenmaya dedi ki...

hayırlı olsun şimdiden :)) doğum fotoğrafı diyince sen önce kendini çek diyesim geldi nasıl olacaksa artık :)))

Başak BAŞOL dedi ki...

Hayatım valla haklısın.Ama genelde bu doğum fotoğrafçıları milleti kendileri hamile kalınca başlamışlar bu işe...:) Bu arada siteye girebildin mi?

beenmaya dedi ki...

girmem mi girdim elbette ama görsel ve videolara işyerinde çok iyi bakamıyorum pek açılmıyor falan o yüzden incelemeyi eve bıraktım. şimdilik özge'yi sardım başına :))

Başak BAŞOL dedi ki...

Hahaha gördüm hayatım,bende şimdi onu inceliyorum...Teşekkür ederim kuzucum...

Özge Baki dedi ki...

Turkiye"de yasamaya devam etseydim Muammer Yanmaz-40Haramiler"e gitmeyi bende kafaya koymustum :) bence gayet iyi bir secim yapmissin..super! siteye girdim, ilk takipcin benim :)

papatya dedi ki...

Basarilar diliyorum canim..

SAYAÇ

Sitenizesayac.com