7 Haziran 2009 Pazar

Yaşasın Fotoğraf Çekmek…


Ve sonunda uzun ve meşakkatli geçen bir satın alma kararı sonrasında Canon 450 D ‘me kavuştum.Sanırım hayatım boyunca kendime aldığım en pahalı hediye bu oldu.Bir nevi doğum günü hediyesi.Hatta üzerine daha fazla anlam yükleyip topu topu 19 gün sonra 30. yaşıma gireceğim için bunu bir 20li yaşlara veda 30 lu yaşlara merhaba hediyesi olarak da kabul edebiliriz.

Şimdiye kadar yazarak kendini ifade eden biri için fotoğrafla ifadeyi denemek başlangıç dönemi için bir hayli zor geçiyor diyebilirim.Yani tek bir fotoğrafla tüm anlatmak istediklerini anlatmak,tüm o duyguyu tek bir resimle dışa aktarmak gerçekten zor.Ama benim umutlarım var,benim hayallerim var ve tüm bunları gerçekleştirebilmek için yaşama dair gücüm ve hırslarım var.

Eminim ki önümde uzun bir yol var ama ben bu yolu kat edip yolun sonunda bambaşka bir hayat bulmayı bekliyorum.Fotoğrafçılığın temeli ışık,hatta photo yunanca ‘da ışık demek.Işık olmadan hiçbir şey olmuyor.İşte tam da bu noktada Fotoğrafçılık’ta benim hayatımın ışığı…

Kimse merak etmesin yazmaktan asla vaz geçmiyorum.Hatta artık yazdıklarımı,çektiklerimle süslüyeceğim.Tıpkı becerebilirsem yan tarafa yüklediğim albüm gibi…Umarım beğenirsiniz ,yorumlarınızı bekliyorum…

2 yorum:

Erkan Şen dedi ki...

Fotoğraf

Ne çok şey gizler
Bir fotoğraf karesi
Sadece vizörden bakanın bildiği aslı
Bir geçmişi ve sonrası
Tahmin yürüttürür elindekilere
Bir geçmiş ve sonrası her karede
Bakanın ufkuyla sınırlı
Farklıdır her fotoğraf
Öncesi ve sonrası bize ait
Düşüncemize ve hislerimize
Deklanşöre basan parmak bilir sadece
Her karede sonsuz anı
Anı yakalamaktır bir yönüyle
Günü hatırlamak
Ne çok şey anlatır
Bir fotoğraf karesi

UykusuZ dedi ki...

Güle güle kullan , makinan gayet güzel, sanırım Nikon D60 la karşılaştırılabilir. Fotoğrafçılık konusunda bir sürü döküman , video eğitimi indirmiş olsam da tembellikten bir türlü eğilemedim üstüne, kendimce çekiyorum işte.
Bu arada Kent White kullanmaya çalış, yan tarafındaki değerleri , şu anda içtiğin sigara ile karşılaştırmanı dilerim ;)

SAYAÇ

Sitenizesayac.com