1 Ağustos 2009 Cumartesi

Son Mektup – Siyah ve Beyaz II


Uzun süre önce sana son mektubumu yazmıştım ben aslında.Senin baştan ayırdığın yollarımızı bende ayırabilmeyi başarmıştım.Ama hani bazı insanlar vardır ,özeldir hayatlarımızda.Onu diğerlerinden başka yerlere oturturuz kalbimizin içersinde.Önemlidir bizim için,kendimizden bile önemli…Sen de öyleydin benim için.

Sevgim şekil değiştirmişti,ama sevgiydi hala sana,senin için sakladıklarım.Bir kadının ,bir erkeğe hissettiği türden özel değildi artık ama sevgiydi.Saf,katıksız,yeri doldurulmaz ,elle tutulur gözle görülür bir sevgi.Ben senin yokluğunda ,sensizliğe rağmen saklamış korumuştum tüm güzel duygularımı .Çünkü sen değerliydin,nadideydin…

DEĞERSİZMİŞİN!!! Dün gece uzun süredir gördüğüm rüyadan uyandım.Uyandırıldım.Artık gerçekleri görebiliyorum.Kabul etmek istemedim önce sen bu olamazdın.Öyle ya sen mükemmeldin benim için, sen sıradan insanlar gibi olamazdın.Kendi vicdani sorunlarını başkalarına ızdırap yapmazdın,yapamazdın.Sen beni kandırmış,sen beni aldatmış,sen beni acıtmış,sen beni göz göre göre acılara bırakmış olamazdın.

Ama sen buydun ve ben gözümün önünde duran gerçekleri görmek istememekteydim.Sırf kendi sevgimden,sırf yanılmış olmanın verdiği o küçültücü histen.

Kabullendim,gözlerimin önündeki o sır perdesi dağıldı.Seni tüm çıplaklığınla,o içimi bulandıran gerçekliğinle gördüm.Hiç seni görmeyen bu gözler,senin içini görmeyi başardı.Ve şükrettiler senin olmadığım için,gerçek seni geçte olsa görebildikleri için…

Daha kötü şeyler yazabilirdim senin için ama sonuçta sevdim bir süre ben seni.Kendi sevgime hakaret etmek bana yakışmaz.Seni güzelleştiren bendim ve benim için anılarımda gerçek sen olarak değil de benim sandığım sen olarak kalacaksın.Ne acı!!!

Gene de teşekkür etmeliyim sana,yada bu tesadüfi karşılaşmaya.Belki hiç benim olmadın sen ama senin varlığın bana pek çok güzel şey yaptırdı.Seni ararken gerçek aşkı,şimdi yanımda olan dürüstlüğe ve senin sahip olmadığın tertemiz kalbe sahip olan o adamı buldum.Sana ulaşmak için Sahibine Mektupları yaptım.Sahibine Mektuplar bana birbirinden güzel insanlar getirdi.Sevgi getirdi bedeli olmayanından…

Son olarak bu sabah kuşlar kadar hafif uyandım,uzun süredir taşıdığım o ağır soru işaretlerim yok artık.Hani sen beni görmezden gelirdin ya ,işte sen şimdi benim için bir hiçsin …

Elveda…

12 yorum:

öykü dedi ki...

Basak ne mutlu sana kı
uzulerek baslaıdgın bı ısın ıcınde
sonrası sana huzur ve mutluluk getırmıs
senın adına cok cok sevındım canım benım
huzurun daım olsun

Başak BAŞOL dedi ki...

Öykücüğüm,

Hani derler ya neyin hayır neyin şer olacağını bilemeyiz diye bu da öyle bir şey sanırım.

Belki sonu iç huzuru oluyor ama ya bu zaman aralığında boş yere çekilen ızdıraplar...Giden gene bizim ömrümüz..

Olsun benim kazancım büyük oldu,sadece senin gibi bir dostun varlığı için bile değer diyorum...

Sevgiyle Kal...

Adsız dedi ki...

bazı şeylerin yaşanması gerekiyor.. üzücü olsa da gerçekleri görme adına çok şey öğretiyor.. herşey gönlünce olsun.

UykusuZ dedi ki...

valla ne dicemi bilemedim Başak, sen en iyisini bilirsin

Başak BAŞOL dedi ki...

Sevgili Verago,

İyi dileklerin için teşekkür ederim.Biz kendi hayatımızda bize yapılanları yapmayalım ,sanırım bu bile çok şeyi değiştiril.

Sevgiyle Kal..

Başak BAŞOL dedi ki...

Uykusuzum,

Keyfi kaçık ,neşesiz arkadaşım benim...Neden ne diyeceğini bilemedim bakayım...

Bu arada özledik artık seni,kır şu kabuğunu,yaz içindekileri,paylaşki bakarsın merhem oluruz yarana...

Sevgiyle Kal...

MAVİ UMUT dedi ki...

Bize yapılanları yapmayalım demişsinizya.ne güzel ders alabilmek.
Hep diyorum bu aşk acaip bir denklem. İki "tam" olmuş insanın bir araya gelmesi öyle zayıf bir ihtimalki.ve sevginin birlikte hakkını verip büyütecek en ileriye taşyabilecek iki insanın....

Birileri birilerini hep harcıyor..

öykü dedi ki...

Başakcım
bu içten tavrınla
sen de bende cok guzel bı anlam olusturdun
dılıyorum yuzun hep gulsun.

Başak BAŞOL dedi ki...

Öyküm,

Bazen uzaktan uzatılan bir el en yakınındakinden daha samimi ve içten olabiliyor.Sende benim için öylesin...

Sevgiyle Kal...

Başak BAŞOL dedi ki...

Sevgili Uzak Yıldız,

Ben derim ki o uzak ihtimal için bile denemeye değer...

Kimseye küsüp kalbimi kitleyemedim ben,bu kendime yapacağım büyük bir haksızlık olur.İnsan sevince ve sevilince İnsan Bence...

Sevgiyle Kalın...

Aksigibi dedi ki...

Başak,
Sevmek, aşık olmak harika duygular. Bir insan kim olursa olsun bu hisleri sana yaşatabiliyorsa o övgülere layık bir insandır. İnsanın sevmesi aşık olması kolay şeyler değil. Aklınla sevdiğin bir adama gönlün varmayabilir. Ama bu anlattığın gibi aklının sevemediği bir adama aşık olabilir gönlünü verebilirsin. Bir ilişkiden alabildiğin iyisi ve kötüsü ile sana hissettirdikleridir. Sen iyilerini de kötülerini de hissetmişsin.
Hep beklentimiz iyileri hissetmekten yana olsa da gülü dikeninde ayırmak mümkün değil.
Bittiğinde ise bakman gereken şeyler senin neler hissettiğindir. Bitmiş bir ilişki de eskiden 2.tekil şahır olan kişi artık 3. tekil şahıstır ve konuyla alakası kalmaz. 1 tekil şahıs hep olduğu gibi yine tektir.. ;)

Sevgiler,

Başak BAŞOL dedi ki...

Tarkan,

Sana cevap yazayım mı yoksa yazmayayım mı bilemedim.

Ben o adamı vakti zamanında hem aklımla hem kalbimle hem ruhumla sevdim.Zaten o hep vardı,yani bunu anlatması zor,hani birgün biri kaşına çıkar ama o hep vardır aslında sadece o ana kadar etten kemikten bir beden de değildir.ve sen dersin ki bunca yıldır nerdeydin?Benim beklediğim hep sendin...İşte öyle bir şeydi hissettiklerim.Ve o mükemmeldir,öyle ki kutsaldır mükemmeliği...Sana kötü davransa bile bunun bir sebebi vardır ve haklı olan gene o'dur.

Hiç, birini karşılığında hiçbir şey almadan hatta yüzünü bile görmeden böyle sevdin mi bilmiyorum ama sevmediysen sakın deneme!!!

Gerçekleri gördüğünde ,o mükemmel sandığın adamın aslında seni kandırdığını anladığında yıkılırsın!!!

Umarım böyle bir şey yaşamazsın...

Sevgiyle Kal...

SAYAÇ

Sitenizesayac.com