15 Ekim 2009 Perşembe

Sakinleştirici


Tamam mutluyum ben ,valla bakın çok mutluyum.Sabah aynada ne yapsam saklayamadığım gözlerimin çevresine iyice yerleşmiş kırışıklıkların daha da derinleştiğini gördüm ama gene de mutluyum.Hatta mutlu olmam için bu gün daha da büyük bir sebebim var.İlk pasta siparişimi aldım!Eğer tutarsa bundan sonra tüm boş vakitlerimi pasta yaparak geçireceğim .Ne güzel tam istediğim gibi değil mi?

Bisiklete binerim,motor kullanabilmek için ehliyet kursuna başlarım,sonra bir cesaret dans kursuna başlarım.Hem bugün yarın pasta kursumda başlar.Eee bol bol fotoğraf çekerim.Önümüz kış ,ışık yok ama olsun,ben de gri bulutları çekerim.İçim gibi gri bulutları..

Tekrar ediyorum durmadan,sen pekala yalnız da mutlusun.Bak uğraşmayı düşündüğün ne çok şey var.Bir erkeğin sevgisine ihtiyacın yok senin.Zaten bu erkek milleti sevmeyi de bilmiyor ki.Ya bana hep böyleleri denk düşüyor yada bunların topu böyle.Yalnızım ,mutluyum.Tekrar et ‘yalnızım ,mutluyum’ hatta ilave et No man no cry’…

Komik mi durumum?Komik tabii,kimi kandırıyorum ben…

Kendimi…

Öfkeliyim,kırgınım,bir kuyunun içindeyim ve bir türlü dibe vuramıyorum.Belki tutunmaya çalışmasam her şey daha kolay olacak.Ama birde gurur var ya serde.

Tedaviye gitmem lazım,bugünde gitmedim.Atlatıyorum sözde .Kimi?Kendimi,hatta hayatımı atlatıyorum.

Psikoloğumu mu arasam tekrar?Yüzüm yok ki,ben sana dememiş miydim diyecek.Hazır değilim duyacaklarıma.Ben kendi kendimi de aşağılayabiliyor pekala…

Geçen gün çok sevdiğim eski bir erkek arkadaşım,hastalığımı öğrendikten sonra gidip test yaptırdığını söyledi bana.Ona bulaştırmış olabileceğimi düşünmüş.Donup kaldım,tek bir şey söyleyemedim.İçimde bir şeyler koptu,o fark edemedi.Çok kırıldım,belki hala çok sevdiğimdendir.Vebalı gibi hissettim kendimi.Açık olmanın,dürüst olmanın bedeli bu olmamalı.Üstelik erkekler için öldürücü bir tehlikesi bile yok.Sonuçta uçuk virüsü gibi bir şey.Eski kabusum geri geldi.Halbuki ne çok uğraşmıştık biz bu psikolojiyi yenmek için doktorumla.O yüzden kaçıyorum belki doktordan,beni böyle görünce kızacak.İnanmıyorum da artık tekrar sağlıklı olacağıma…


Tamam başa geri dönerim.Mutluyum ben,çok mutlu.Yalnızım ama mutluyum.HPV li ve mutlu ,vebalı ve mutlu,yalnız ve mutlu…

Kimi kandırıyorum ben….

Kendimi…

7 yorum:

absalom dedi ki...

başak hanımcığım...
kendinize acımayı çok acil bırakınız...

bu yüzden kavga bile edebilirim sizinle...

kendinizi kandırmaya sözüm yok evet...
ama komik değilsin...

iki gözüm önüme aksın ki

:)))

Başak BAŞOL dedi ki...

Absolomcum,

Valla kavga etmek belki de rahatlatırdı beni.Geçenlerde Fight Club'ı izledim,heralde o filmi kahkahalarla kendinden geçerek izleyen ilk deli benimdir diye düşünüyorum.:)))

Madem sevişemiyorum bari savaşırım!!!

:))Bu sloganı çok sevdim...

Ruh halim gelip geçicidir,merak etmeyin...Kendime acımıyorum sadece bazı şeyler öyle anlarda önüne geliyor ki hazırlıksız yakalanıyorsun.Öyle bir şey işte...

Sevgiyle Kal..

absalom dedi ki...

hahahahaaa.
temem o zamanda başak.

şahane sloganmış..
ay ben de kullanayım bunu...

sevişemiyosan savaş...

:)))))

Başak BAŞOL dedi ki...

Valla ben direk msn iletisi yaptım.Bayıldım yarattığım slogana.Ama bak 'madem sevişemiyorum o zaman savaşırım!' daha manidar oluyor.Yani için de göndermeler var.Biri bana yazsa benle sevişmezsen senle savaşırım diye anlarım bunu!!!

Tamam artık kesinlik kazandı !

Ben deliriyorum...

:)))

Tatlı kaçık Başak

Adsız dedi ki...

böyle insanları "çok" sevemeyiz.. düşüncesiz, anlayışsız, bencil..
başta ne kadar sevsen sonunda kırıntısı bile kalamaz sevginin.. hakettikleri de bu zaten.. herşey olması gereken gibi olur, biz ne hissedersek ne istersek boş.. sevgini onu anlayacak olanlara sakla..
artık bunların seni yıpratmasına izin verme, herşey düzelecektir sevgili kuzen.. inan..

khaos dedi ki...

sahi, hep kendimizi kandırıyoruz,

hayata çalım attığımızı düşünürken bile.

çoğu zaman da,
savaşamayıp sadece sevişiyoruz..
yine kendimizi kandırarak..

UykusuZ dedi ki...

kahvaltı ısmarlıcam sana pazar ama dır dır kötü şeylerden bahsetmicez, güzel şeylerden lunaparklardan konuşcaz taam mı

SAYAÇ

Sitenizesayac.com