23 Aralık 2009 Çarşamba

Yarışma Fotoğrafları


Bu kız sizlerden gizli saklı fotoğraf sevdasıyla ilgili üç ayrı yarışmaya katıldı...Aslında sizlerle paylaşıp hem fikirlerinizi hem de desteğinizi almayı çok istedim ancak yarışma sonuçları açıklanmadan fotoğraflarınızı herhangi bir yerde yayımlarsanız diskalifiye olmanızdan ötürü ancak şimdi paylaşabiliyorum.

Katıldığım yarışmaları sıralayacak olursak;

  1. İBB Cumhuriyet Coşkusu
  2. Durum Gıda Arbella -Birlikte Afiyele Yemek ve Makarna ve Hayat
  3. Çevre Bakanlığı -Kuşlar ve Memeliler
Kulağınıza bu iş kolaymış gibi gelebilir ama hiç te değil ve sadece deklanşöre dokunmakla da iş bitmiyor maalesef.Yaratıcı fikirlere ,alt yapı çalışmalarına,fotoğrafta görünecek ve sizin için kılıktan kılığa girmeye razı gelen dostlara ,yeterli ışığa ve bayağı bir mesai harcamanıza gerek var.Ben özellikle arbella'nın yarışması için bayağı çalıştım.İki farklı mekanda üç ayrı çekim yaptım.Çekimlerde görev alan bazı arkadaşlara rüşvet olarak kişisel çekim yaptım.Yani sonuçta Facebook fotoğrafçısı oldum...:)

Sonuç mu?...Hayal kırıklığı...Maalesef hiç bir yarışmada değil dereceye girmek ,sergilenmeye bile layık olamadı fotoğraflarım.Ama inanın yılmadım...Çalışmaya devam...

Önümüzde katılmayı planladığım birkaç yarışma daha var.Bir tanesi Anadolu Sigorta'nın düzenlediği 'Kadın Gözünden Hayat' konulu yarışma.Eğer aklına bununla ilgili yaratıcı bir fikir gelen varsa benimle acil irtibat kursun...:)Söz onunda fotoğraflarını çekeceğim...:)

Aşağıda hem Arbella'nın hemde Çevre Bakanlığı Yarışmalarının fotoğraflarına ait linkleri bulacaksınız.Değerli fikirlerinizi benimlede paylaşırsanız çok sevinirim.

Afiyetle Birlikte Yemek

Makarna Ve Hayat
Yaban Hayatı


Not:Fotoğraftaki yakışıklı tahmin edebileceğiniz üzere benim oğluşum Gümüş...

12 yorum:

sürüden ayrılan koyun dedi ki...

sen mutlu olacaksan ver fotoğraflarını hepsini billboardlara yerleştirteyim :) hem sergide gösterilmesinden daha fazla izleyiciye gözükür. biliyorsun sergilere giden insan sayısı ülkemizde sınırlı sayıdadır ama herkes billboardlara bakar.

UykusuZ dedi ki...

10 puan 10 puan 10 puan , benim gönülllerimin şampiyonusun gerisini sittiret.

Başak BAŞOL dedi ki...

Sevgili Sürüden Ayrılan Koyun,

Yüce gönüllülüğün için teşekkür ederim, ama bence sen bu fikri sakla sevgililer gününde kız arkadaşına uygula ...:)))Emin ol mutluluktan 3 gün kendine gelmez...:)))

Bana gelince sergilenmesi çok önemli değil ,ama emeğimle bir yarışmayı kazanırsam eğer tabii ki çok mutlu olacağım.Hem mesela Cumhuriyet Coşkusunun sergisi Taksim Metrosundaydı.Her gün binlerce insanın geçip gittiği bir yerde Fotoğrafımın durması beni tabii ki çok gururlandırırdı.Yani işin özü ben çalışmaya devam...Elbet bir gün beni de seçecekler!!!

Sana çok çok teşekkür ederim ,bir bilboard ta fotoğrafımı göreceğim düşüncesi bile beni çok mutlu etti..

Sevgiyle Kal...

Başak BAŞOL dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Başak BAŞOL dedi ki...

Uykusuzcum,

Canım benim sağol!!!Ver gazı ver gazı artık nereye gidersem ben bu gazla..:)))Kesin 1. olacam,olmazsam seçici kurulu birlikte dövelim haa??


Sevgiyle Kal

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

BaŞakçım, çok özlemişim seni ve seni sen yapan uğraşlarını :)) elimden ne gelirse yanındayım tatlım... bir haber et lütfen...

Adsız dedi ki...

başakcımm hepsiii çok güzelll.olsun bu sefer olmazsa da bir dahakine en iyi dereceyia lıcağına şüphemiz yok.hepsine bayıldımmmm.:)öpüorummm canım.Gümüş bey e de maşalllahh.

Başak BAŞOL dedi ki...

Bedardemcim,

Bende seni çok özlemiştim ve artık merak etmeye de başlamıştım.Yapabileceğin herşeyi yapıyorsun zaten.Şu an en çok ihtiyacım olan şey ;tarafsız yorum!!!

Sevgiyle Kal

Başak BAŞOL dedi ki...

Sevgili Kamizkaze,

Yawrum, bende aynısını düşünmekteyim.Yılmak yok,çalışmaya devam...Güzel düşüncelerin için sağol.Gümüş seni öpüyomuş...

Sevgiyle Kal...

öykü dedi ki...

Makarna yıyen asilzade köpeklere bayıldım:)

atesinsesi dedi ki...

gümüş sen ve güneş
bir ırmak başında durmuşsunuz
sular akmaktadır
gümüş sen ve güneş....


sevgiyle :)

Başak BAŞOL dedi ki...

Secgili Ateşin Sesi,

Önce benden sana kocaman bir hoşgeldin!!!ve ne güzel bir isim bu böyle...

Şiir için çok teşekkür ederim.Adıma yazılmış nadir şiirlerden biri oldu senin şiirin..:))Beni mutlu ettin..

Sevgiyle Kal...

SAYAÇ

Sitenizesayac.com