18 Ağustos 2009 Salı

Muzlu Alman Pastası İsteyen Parmak Kaldırsın...

Bu sabah Sahibine Mektuplar'a şöyle bir baktım ;son dönemde çok fazla karamsar yazı yazmışım.Dolayısıyla biraz neşelenelim,yüzlerde tebessüm göreyim istedim veeee hiç üşenmedim size pasta pişirdim.
Bilmiyorum aranızda benim gibi düşünen var mı ama bence özellikle de pastacılık tam bir sanat.Yani hayal gücünüzü bazen çikolata,bazen meyva ve bolca krema yardımıyla şekillendiriyorsunuz üstüne birde damaklarınız şenleniyor.

Açıkcası ben bu konuda profesyonel eğitim almayı planlıyorum.Çünkü gerçekten yapmak için değil,mutlu olmak için pasta pişiriyorum.Elime krema tabancasını aldığım anda ki surat ifademi görseniz ,beyin ameliyatına giden cerrah sanırsınız...:)

Resimde gördüğünüz pasta,alman pastası yapılmak üzere yola çıkılmış ancak benim süsleme merakım yüzünden muzlu ,kremalı pasta haline dönüşmüştür...

Bakalım beğenecek misiniz?Ben görüntüye not vermem ,tatmam lazım diyen varsa şimdiden söyleyeyim ;isteyene tarifi,isteyene direk pastanın kendisini yapıp yollayabilirim...:)))

Afiyet Olsun...

8 yorum:

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

bence muhteşem görünüyo.. sevgini kattığın herşeyin tadının da nasıl lezzetli olduğunu çok iyi bilirim... yemiş kadar oldum ama ille de tatmak isterim elbette :))) ellerine, sevgine sağlık bitanem.. sevgiyle...

Başak BAŞOL dedi ki...

Bedardemciğim,

Ne zaman istersen içine sevgimi de katar daha da güzelini senin için pişirilim .Hatta bak oğluşunun bir sonraki doğumgünü pastası benden...Sen nasıl istersen öyle yapmayı deneyeceğim. Ne dersin???

Sevgiyle Kal...

öykü dedi ki...

Çok cok guzel gorunuyor:)
Afıyet seker olsun
Benım de cok sevdıgım bı olay pasta yapımı
sevgıler Basakcım

Başak BAŞOL dedi ki...

Öykü,

Hiç şaşırmadım senin de pasta yapmayı sevmeni,nasıl sa kardeşimsin ;)

Sevgiyle Kal,

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

Bunu teklif etmen bile mutluluk bıraktı içime, samimiyetinden öpüyorum canım... Oğlum da anlayacak dönemde olsa sevinir sıkı sıkı sarılırdı boynuna :) şimdilik öpücük attığını hayal et, zira bu işi çok iyi beceriyor... sevgiyle...

Yazmak Keyiftir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Başak BAŞOL dedi ki...

Siparişleri bana yazdırıyorsunuz,hatta siz iyisi mi bana orada dükkan bakmaya başlayın....:)Sizi de tat bakıcı olarak işe alırım böylece parmak yalamaktan kurtulursunuz...:)))

Not:Bir bölümde de sizin rüzgar çanlarını satarız ...Nasıl fikir???

Adsız dedi ki...

çok çekici görünüyor.. eminim tadı harika olmuştur, ellerine sağlık.. çok yeteneklisin sevgili kuzen.

SAYAÇ

Sitenizesayac.com