13 Ocak 2010 Çarşamba

***


Şu an nerde miyim???Hastane…Neresi olduğunu bilmiyorum ama sormayın.Bilmeyi çok isterdim ,en azından birileri ziyarete falan gelirdi.Bana bu bilgisayarı kim verdi,onu da bilmiyorum.Sanırım beni zaptetmenin başka yolunu bulamayınca bırakalım yazsın bari dediler.Geldiğimden beri sizi sayıklıyormuşum çünkü.



Sanırım dün geceydi.Hayal meyal hatırlıyorum,arabadayım ve her zaman ki gibi hızlı kullanıyorum.Bir şeylerin hıncını alırcasına.İç sesim beni uyarıyor,kontrolünü kaybettin,her an kaza yapabilirsin diye ama bu kez dışım umursamıyor.Sus artık dinlemiyoruz biz seni diyor..Radyo son ses açık …’Kimler geldi, kimler geçti hayatımdan..Hiç birisi senin kadar sevilmedi…’Bende söylüyorum galiba bağıra bağıra..Kim bilir dışardan ne kadar komik görünüyorumdur o sıra.


Son hatırladığım bunlar..Ve alt geçit …Son hızla girdiğim o alt geçit…


Bir sonra ki sahne de benle konuşan bir adam var .Sanırım doktor ,beyaz kıyafetli.Canhıraş bağırıyor bana’hanımefendi lütfen uyumayın!! Sıkın dişinizi,kurtaracağız oradan sizi’Soğuğu hissediyorum,boynuma bir şey takıyorlar.Alnımdan akan sıcak bir şey var..Kokusundan anlıyorum,kan bu,benim kanım…


Acı hissetmiyorum,aksine mutlu bile sayılırım.Çevreme bakıyorum şaşkın şaşkın.İlerde bir kadın çantamı karıştırıyor.Bir an hırsız sanıp panik yapıyorum.Ama sonra anlıyorum,benim kim olduğumu bulmaya çalışıyorlar.Sahi kimim ben?Bir polis memuru ismimi okuyor nüfus cüzdanımdan,30 yaşında diyor üstüne bir diğerine bilgi verirken.Ve işte o hep merak ettiğim sahne,cep telefonlarıma ulaşıyorlar.Bir yakınımı bulmak için.Anne kaydı ,yok!Baba kaydı;o da yok.Abi ;var …Var ama o eski numarası kapalı,yeniyi ismiyle kaydettim.Son aranan numaraları arayacak olurlarsa kesin bir müşteriyi arayacaklar diye kaygılanıyorum. Radyo hala çalıyor.Bu kez ‘İçimde yılgın rüzgarların ayak sesleri,sen de daha yeni yeni kavak yelleri …’Son duyduğum şey bu oluyor…Kolumda bir iğne acısı birde…







Sonrası mı… Uyandım…:)

18 yorum:

Öyküsel dekorasyon dedi ki...

Of Basakkkk
korktum:(

Başak BAŞOL dedi ki...

Öykü'm ,

Korkma!!!Hala yaşıyorum :))))Benim fazla geniş bir hayal dünyam var...:)

Amacım korkutmak değildi ama gene de buna seviniceğim.Çünkü etkilendiğine göre güzel yazmışım demektir...))

Sevgiyle Kal...

UykusuZ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
UykusuZ dedi ki...

bişli demicem sana, telefonda soldeiklerim aynen gecerlidir, zorla yazıom bak

Başak BAŞOL dedi ki...

Canım benim,

Ah be yaa,bileydim ben böyle üzeceğimi baştan demezmiydim...Ne olur affet beni:)Gel sen bi hele de döver misin sever misin sonra bakarsın :)))

Sevgiyle Kal...

papatya dedi ki...

Basak´cigim...cok kotu oldum bir an:(

Başak BAŞOL dedi ki...

Papatyam,

Valla yazdığıma pişman oldum .Rüya bu rüyaaa...Tamam başından belirtsem korkmazdınız ama o zaman da esprisi kalmazdı...

Özür dilerim...:(

Adsız dedi ki...

Acı olan ne biliyor musun? Bunu defaatle yapıyor olman. Ve biliyor musun? Herkesten farklı bir noktasından bakıyorum rüyana. Bakış açımın, nereye baktığımın hiçbir önemi yok aslında. Hatta bu yazdıklarımda sana vız gelecek. Ama bırak artık şu geçmişi. BIRAK gitsin ... Geleceğini geçmişinin üstüne kurma. Heleki seni üzen bir geçmişse...

Adsız dedi ki...

Ek olarak

http://kumralada-ada.blogspot.com/2010/01/hesab-kim-odeyecek.html

Açıklayıcı olur düşüncesiyle. Tam denk gelmiş.

Başak BAŞOL dedi ki...

Adsız,

Çok yordun beni artık..Rüyamla geçmişimin arasında nasıl bir bağlantı kurdun bilmiyorum.Hatta geçmişimi nerden biliyorsun onuda bilmiyorum.Ama yordun beni..Ve bence yanılıyorsun...

Adsız dedi ki...

Nereden? Şuradan: ’Kimler geldi, kimler geçti hayatımdan..Hiç birisi senin kadar sevilmedi…’

ve özür dilerim. Bir daha rahtsız etmemk üzere.

İyi geceler.

Başak BAŞOL dedi ki...

Neden canımı yakıyorsun gene?Bak bir ölüm haberi aldım ve iyi de değilim...Madem geçmişi bırakayım ,neden burdasın ,yanımdasın hala???

βЄƉΔЯƉЄм dedi ki...

Deli misin sen? aklım çıktı :( hiç acımıyo musun yahu... Yine de bi ohhh çekicem ben. Sonrası mı? bakıcaz...

UykusuZ dedi ki...

iyi küfür yedin dimi dün gece hımmm? bir daha sakın sakın böle bişi yapma, o kafayla uçak bile buldum atlayıp geliyodum.

Başak BAŞOL dedi ki...

Bedardemciiiiiim,

Tövbe valla,bir daha yazarmıyım..Yok size rüya falan...Anaamm,biri tehdit eder,biri dövecem der..Küfür bile yedim valla...:)))

Ne olur kızmayın,eşşekliğime verin...

Öpüldün..

Başak BAŞOL dedi ki...

Decisions,

Valla yedim!!!:)))Allahtan aradın,ya bide aramayıp kalkıp geleydin,o zaman küfür yerine dayak yerdim gibi geldi bana :)))

Tekrar seni bu kadar endişelendirdiğim için özür dilerim..

Sevgiyle Kal

Çağlar dedi ki...

arkadasım iyisin dimi birseyin yok yani hastanede fln. missin gecmis olsun neyin var?

haykırış dedi ki...

Sayın Başak Başol,
Yok olamaz dedirten türden bir kaza çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah saklamış sizi..
Dün İstanbul'dan Ankara'ya gelirken Kızılcahamam mevkiinde bir taksi takla atmıştı, gördüğümüzde içinden insanları çıkartmaya çalışıyorlardı manzara çok acıydı okuyunca o an'ı hatırlattı verilmiş bir sadakanız varmış kurtulmanıza sevindim.
Geçmiş olsun diyorum kardeşim.
Allah kazadan beladan korusun.
Sevgi ve Saygılar

SAYAÇ

Sitenizesayac.com